فرق بین شکر سفید و شکر قهوه ای

فرق بین شکر سفید و شکر قهوه ای

شکر سفید شکر تصفیه شده است که اکثر مردم روزانه مصرف می کنند.شکر قهوه ای شکر سفیداست با ملاس اضافه شده که از لحاظ تغذیه ای شبیه شکر سفید است .

فرق بین شکر سفید وشکر قهوه ای

 شکر سفید و قهوه ای امروزه دو نوع از متداول ترین نوع شکراست. به عنوان مثال برنج قهوه ای سالم تر از برنج سفید است و نان قهوه ای سالم تر از نان سفید است، بسیاری شکر قهوه ای را سالم تر از شکر سفید می دانند. به هر حال، این چنین نیست. شکر قهوه از لحاظ  تغذیه ای شبیه قند سفید است. در واقع شکر قهوه ای کمی کالری بیشتری نسبت به شکرسفید دارد. با این حال، شکر قهوه ای امروزه محبوبیت زیادی به دست آورده و معمولا در محصولات پخته شده استفاده می شود.

شکر

شکر نام عمومی برای مواد غذایی با طعم شیرین است. شکر ها به عنوان کربوهیدرات دسته بندی می شوند که گروهی از ترکیبات کربن، هیدروژن و اکسیژن هستندکربوهیدرات ها، و به نوبه خود قندها، منبع انرژی شیمیایی برای موجودات زنده، از جمله انسان هستند. شکر ها به عنوان مونوساکارید monosaccharide,دی ساکارید ها disaccharidesو پلی ساکاریدها  polysaccharidesطبقه بندی می شوند.

مونوساکارد ها ساده ترین نوع کربوهیدرات هستند که از یک مولکول تک تشکیل شده اند. این شامل گلوکز، گالاکتوز و فروکتوز است.

دی ساکارید ها disaccharidesاز دو مولکول تشکیل شده است. شکر جزو فهرست ساکارز شناخته می شود، که بیشتر آن توسط انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد، یک نوع دی ساکارید است.

دی ساکارید های دیگر عبارتند از مالتوز و لاکتوز.

قند ساکاروز، به طور عمده از نیشکر یا چغندرقند استخراج می شود. شکر در قرن هجدهم یک شیرین کننده محبوب بود، با این حال، شکر در دوران باستان در هند و سپس در چین تولید شد. پس از قرن هجدهم، شکر بسیار محبوب بود، اما نادر بود، و تنها ثروتمندان می توانستند ان را مصرف کنند. از این رو، شکر اغلب به نام "طلای سفید" نامگذاری شد

شکر سفید

شکر از طریق یک روند طولانی پردازش می شود. ابتدا عصاره ( چغندر یا نیشکر ) استخراج می شود و سپس با آهک و گرما خالص می شود.و در نهایت به کریستال های شکر و ملاس تبدیل می شود. کریستال های شکر سفید شده و تصفیه می شوند تا محصول نهایی را که ما در سوپرمارکت خریداری م شکر قهوه ای

شکر قهوه ای که امروزه محبوبیت به دست آورده است، شکر سفید و ملاس است که دوباره به آن افزوده شده است. ملاس یک محصول جانبی فرآیند تولید شکر و فیبر قند است. هنگامی که شکر قهوه ای به عنوان "شکر خام" نامیده می شود، این شکر است که به طور کامل تصفیه نشده است. این قبل از فرآیند حذف ملاس از کریستال های شکر است. با این حال، شکر قهوه ای که معمولا موجود است شکر سفید تصفیه شده با ملاس اضافه شده است

برای مطاله بیشترفرق بین شکر سفید و شکر قهوه ای کلیک کنید

 مطالب مرتیط:

کربوهیدرات چیست ؟

صبحانه بهتر نمرات بهتر 

از دست دادن اشتها در کودکان

غلات کامل چیست ؟

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.