MRI سینه چیست؟

MRI سینه یکی از راه‌های تشخیص سرطان سینه است که امروزه در جوامع بسیار شایع شده است. سرطان سینه شایع‌ترین بیماری برای بانوان در سراسر جهان است. درمان این بیماری از طرق مختلف رخ می‌دهد. در آزمایش MRI سینه تصاویری با جزئیات دقیق  و کاملاً واضح  توسط امواج رادیویی و مگنت‌هایی قوی ایجاد می‌شود. پزشک متخصص MRI سینه را برای بانوانی که در آن‌ها سرطان سینه تشخیص داده است تجویز می‌نماید. MRI سینه می‌تواند اندازه تومور سرطانی را مشخص نموده و اطلاعات دقیقی از هر دو سینه  به پزشک متخصص ارائه نماید.

روش انجام MRI سینه چگونه است؟

متخصص MRI سینه را در موارد خاصی برای بیمار تجویز می‌نماید. یکی از ارکان مهم در انجام MRI سینه فردی است که کار با این دستگاه را بر روی بدن بیمار انجام می‌دهد. انجام این تست کاملاً با دقت و تبحر لازم باید صورت گیرد تا نتایج مورد بررسی دقیق باشد. فردی که مسئولیت انجام تست MRI سینه را دارد باید کاملاً مسلط بر تمامی موارد مربوطه داشته باشد و تخصص پزشکی که این آزمایش را انجام می‌دهد از اهمیت بالایی برخوردار است. تمامی شرایط و ملزومات مربوط به MRI سینه توسط پزشک متصدی باید رعایت شود تا نتیجه به وضوح و با جزئیات صحیح باشد. دقت در استفاده برای دستگاه کویل سینه زمان انجام این تست نیز باید مورد توجه واقع شود.

MRI سینه در چه مواردی مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

  • زمانی که پزشک متخصص از آزمایش‌های ماموگرافی و سونوگرافی سینه نتواند استفاده کند باید MRI سینه را برای بیمار تجویز نماید. زمانی که سن بیمار کمتر از 30 سال باشد پزشک به جای استفاده از ماموگرافی می‌تواند MRI سینه را تجویز نماید. برخی از پزشکان نیز برای انجام آزمایش‌های دقیق در افرادی که دارای پروتز سینه هستند نیز MRI سینه را پیشنهاد می‌کنند. با اینکه ماموگرافی می‌تواند افراد دارای پروتز را نیز مورد بررسی قرار دهد اما با انجام MRI سینه جواب تست کامل‌تر بوده و تمامی بخش‌های سینه را می‌تواند پوشش دهد. همچنین اطلاع از سالم بودن پروتز از طریق MRI سینه انجام می‌گیرد.
  • پزشک متخصص در تشخیص تومور سرطانی پستان ابتدا با معاینه و لمس توده این بیماری را پیدا می‌کند. هنگامی‌که پزشک بعد از تشخیص بیماری، با انجام تست ماموگرافی یا سونوگرافی به نتیجه برای وجود تومور بدخیم نرسد نیز از MRI سینه استفاده می‌کند.
  • مورد بعدی برای استفاده از MRI سینه  زمانی که است که پزشک بیمار را برای جراحی سینه آماده می‌کند و قصد دارد با نگاه‌داشتن سینه فقط تومور سرطانی را از بدن خارج نماید. MRI سینه در این حالت تمامی بافت سینه را نشان می‌دهد که تومورهای ریز و موارد دیگری در سایر بخش‌های بافت وجود نداشته باشد.
  • برخی از بانوان دارای سینه‌هایی با بافت بسیار متراکم و نسجی کاملاً به هم پیوسته می‌باشند. انجام تستMRI سینه در برای این افراد توسط پزشک توصیه می‌گردد تا تمامی بخش‌های سینه‌شان مورد بررسی قرار گیرد. ماموگرافی در این افراد به طور واضح و دقیق عمل نمی‌کند.

در این مطلب در موردسایت دردانم که نوعی تست برای تشخیص بیماری است اطلاعاتی در اختیار خوانندگان قرار گرفت. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با مراجعه به سایت دردانم آگاهی لازم در مورد انواع بیماری‌ها و روش‌های تشخیص مثل میلوگرام چیست؟، کولونوسکوپی چیست؟، آبسه چیست؟،سرطان تخمدان چیست؟ و.... داشته باشید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.